Nytårsmenu

Vejledning til          nytårsmenu

Pre-snack/appetizers
Skagenskinke med syltet græskar
Ferskrøget laks med rygeost og rogn
Bagt sweet potatoes med røget rejer og urtemayo
Kuvertbrød bage i ca. 5 min ved 170 c˚
 
 
            Hummer
      Hummeren er    serveringsklar og er lige  til at anrette på en  tallerken .
 
 
 Forret
Cremet jordskokkesuppe
Rillette af varmrøget laks fra egen ovn
 med dild og æble
 
Suppen gives et opkog under omrøring.
Lakserilleten kan serveres i suppetallerken omkranset af den varme suppe eller a part på en assiette .
   
                Hovedret
 
Dansk Oksemørbrad
Selleri-persillepuré
Kandiseret løg med peberpanchetta
Pomme Anna
Svampeglace
 
( Ved 4 pers. el. derover følger separat stegevejledning)
Mørbrad stykkerne steges på pande i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber og lad trække i 5 min efter stegning. Kartoffel og garniture varmes i ovn ved 180 c˚ i ca. 15 min.
Svampe-glacen gives et opkog inden servering.

 

3 slags modne unika oste
Pærekompot 
Gnalling fra Troldhede Mejeri (hvidskimmel)
Rød Løber fra Gjesing Mejeri (rødkit)
Serius: dehydreret blåskimmel fra Troldhede Mejeri.
Ostene temperes ved stuetemperatur i mindst 30 min. og serveres med pærekompot samt knækbrød.

 

Dessert
 
Chokolade Tærte
Hindbærgelé
Tørrede bærspåner
 
Desserten er serveringsklar og holdes kølig indtil servering

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Pre-snack/appetizers
Skagenskinke med syltet græskar
Ferskrøget laks med rygeost og rogn
Bagt sweet potatoes med røget rejer og urtemayo

 

Forret
Cremet jordskokkesuppe
Rilette af varmrøget laks fra egen ovn
med dild og æble
Stenovnsbagt brød

 

Hovedret
Dansk oksemørbrad
Selleri-persillepuré
Kandiseret løg med  peberpanchetta
Pomme Anna
Svampeglace
Ost
3 salgs modne unika oste
Pærekompot 

 

Dessert
Chokolade tærte
Hindbærgelé
Tørrede bærspåner

 

Tilvalg
Frisk halv hummer med dildmayonnaise
og citron

 

 

Priser:
Hovedret: 249,-
2 retter: 329,-
3 retter: 399,-
4 retter: 459,-
5 retter: 529,-

 

Hummerern bestilles særskilt og indgår ikke i menuen. Pris pr. stk. 215,-
Bestilling modtages i vores butik eller på tlf 59431604
Menuen afhentes i vores butik d. 31/12 mellem kl 12 og 14
Sidste frist for bestilling er d. 27/12
Ingen minimum antal kuverter