Mad ud af huset

Platte                                               145,-

 Hjemmegravad laks med sennepsdressing.
Rullepølse med sky og løgringe.
Roastbeef med grov pickles og peberrod.
Hønsesalat med sprød bacon og karse.
Fransk landbrie med hjemmesylt.

 

Frokostbord                                 245,-

Hjemmelavet karrysild med æg og dild.
Hjemmegravad laks med sennepsdressing.
Rullepølse med sky og løg.
Roastbeeef med grov pickles og peberrod.
Varm leverpostej med bacon og champignon.
Små lune frikadeller.
Kamsteg med sprød svær, rødkål og agurksalat.
Fransk landbrie med hjemmesylt.

Tapas                                               265,-

Ferskrøget laks fra egen ovn med
agurk og peberrod samt skilt
dilddressing.
Krydderstegt roastbeef
fra Kildegaarden.
Kamfilet stegt med citron og salvie.
Søde løg med kål, valnødder og
trøffelolie.
Cæsarsalat: Romaine salat, croutons,
bacon og parmesan samt dressing.
Smørbagte kartofler.
Koldrørt bearnaisecreme.

  

Buffet 1                                          275,-

 Salat med varmrøget
laks, råsyltet gulerod og æble.
Lufttørret skinke med rødbede og fennikel.
Urtestegt kalveculotte.
Porchetta af kam med friske urter.
Grøn salat a´la Nicoise med
sennepsvinaigrette.
Bagt kartoffelsalat med krydderurter og
honning.

 

Buffet 2                                        275,-

 Ferskrøget laks fra egen ovn med
agurk og peberrod samt skilt
dilddressing.
Krydderstegt roastbeef
fra Kildegaarden.
Kamfilet stegt med citron og salvie.
Søde løg med kål, valnødder og
trøffelolie.
Cæsarsalat: Romaine salat, croutons,
bacon og parmesan samt dressing.
Smørbagte kartofler.
Koldrørt bearnaisecreme.

 

Forretter

Salat med varmrøget laks med råsyltet gulerod og æble. 99,-

 

Lufttørret skinke med rødbede og fennikel. 89,-

 

Ferskrøget laks fra egen ovn med agurk og
peberrod samt skilt dilddressing. 99,-

 

Hovedretter

Krydderstegt roastbeef fra Kildegaarden.
Søde løg med kål, valnødder og trøffelolie.
Cæcarsalat: Romaine salat, croutons, bacon og
parmesan samt dressing.
Smørbagte kartofler.
Koldrørt bearnaisecreme. 225,-

 

Urtestegt kalveculotte.
Grøn salat a´la Nicoise med sennepsvinaigrette.
Bagt kartoffelsalat med
krydderurter og honning. 195,-

 

Porchetta af kam med friske urter.
Hjerte salater og grønt med mormor
dressing.
Kartofelsalat med fynsk rygeost
og radise. 175,-

 

Dessert/ost

 

Mormors æblekage: Æblekompot, ristede sukkerrasp og vanilje
flødeskum. 89,-

 

Udvalg af danske egnsoste med hjemmesylt. 89,-
 

 

Mormors køkken

Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, pocheret pære,
ribsgelé og smørristede kartofler. 175,-

 

Glaseret hamburgerryg med flødestegte kartofler, og grøn
hjerte salater med mormor dressing. 155,-

 

Boeuf Stroganoff med surt og kartoffelmos. 135,-

 

 

Gammeldags oksesteg med rodfrugt og kartoffelmos 155,-

 

Beuf Bourguinon med kartoffelmos. 135,-

 

 

Vi laver gerne ændringer i vores menuforslag, så menuen kommer til at passe til netop Deres arrangement.
I brochuren giver vi vores forslag til menuer, som kan sammensættes helt efter Deres ønske.
Priserne er pr. kuvert og er incl. 25 % moms  excl. levering.
Brød og smør er ikke inkluderet prisen.
Minimum 10 personer ved bestilling.
Bestilling bedes foretaget 7 dage før arrangementet.
Tillæg for søn- og helligdage er 10 %, dog min. 600,-
Vi ser frem til at høre nærmere!