MENUKORT

Vi laver gerne ændringer i vores menuforslag, så menuen kommer til at passe til netop Deres arrangement.
Priserne er pr. kuvert og er incl. 25 % moms  excl. levering.
Brød og smør er ikke inkluderet prisen.
Bestilling bedes foretaget 7 dage før arrangementet.
Tillæg for søn- og helligdage er 10 %, dog min. 500,-
Vi ser frem til at høre nærmere!

FORRETTER (min. 10 pers.)

Lakse rillette m. råmarinerede kål og syrnet fløde samt ørredrogn   75,-
Tatar af ferskrøget laks m. smilende æg og ”sommersalat”  75,-
Gravad frilandsokse m. syltet løg og trøffeldressing  65,-

 

 

HOVEDRETTER (min. 10 pers.)

Krogmodnet dansk højreb, salat m. grønne bønner og røgsyltet svampe, provencalske kartofler samt koldrørt bearnaise-creme.  195,-
Krydderurtestegt kalveculotte m. rødbedesalat og saltbagte kartofler rørt m. sesam og mandler.  155,-
Braiseret svinebryst m. citronbagt spidskål og kartoffelpuré rørt m. trøffelolie.  155,-
 

 

 

DESSERT OG OST

Tiramisu  Mascarponecreme, ladyfingers og Kahlua. 55,-
Franske og sydeuropæiske oste m. hjemmesylt. 65,-

BUFFET 1 (min. 10 pers.) 245,-

Lakse-rillette m. råmarinerede kål og syrnet fløde samt ørredrogn.
Krogmodnet dansk højreb.
Urtestegt svinekam.
 Grønne bønner og røgsyltet svampe.
Salat som Cæsar vores måde.
 Provencalske kartofler.
Koldrørt bearnaisecreme.
 
 

BUFFET 2 (min. 10 pers.) 255,-

Tatar af ferskrøget laks m. smilende æg og ”sommersalat”.
Gravad frilandsokse m. syltet løg og trøffeldressing
Krydderurtestegt kalveculotte.
Braiseret svinebryst.
Rødbedesalat m. valnødder
Grøn salat m. sprøde rødder og sennepsdressing.
Persille kartofler
——————————————————
Osteanretning med tre slags oste kan tilvælges alle buffeter ved tillæg på 35,-
 

PÅLÆGS FAD (min. 10 pers.)

Lille 75,-
4 slags hjemmelavede pålæg m. behørig garniture.
Stor 115,-

4 slags hjemmelavede pålæg m. behørig garniture.
Paté m. surt.
Lune frikadeller m. hjemmlavede rødkål og agurksalat.

Platte 120,-

Gravad laks m. sennepsdressing.
Rullepølse m. sky og løgringe.
Roastbeef m. grov pickles og peberrod.
Hønsesalat m. sprød bacon og karse.
Fransk landbrie m. hjemmesylt.

 

 FROKOSTBORD (min. 10 pers.) 189,-

Hjemmelavet karrysild m. æg og dild
Hjemmegravad laks og sennepsdressing
Vores egen rullepølse m. sky og løg
Roastbeef m. stærk pickles og peberrod
Varm leverpostej m. bacon og champignon
Små lune frikadeller
Kamsteg m. sprød svær samt hjemmelavet rødkål og agurksalat
Fransk landbrie m. hjemmesylt

TAPAS (min. 10 pers.)

LILLE 115,-
3 slags lufttørret charcuteri
2 slags modne oste m. hjemmesylt
Sprøde radiser m. rygeostcreme og maltkrummer
Oliven i krydderolie
Pesto på bagt peberfrugt
Persille-oliventapenade
Dild syltet agurk
Hummus
 
STOR 225,-
Spyd m. bagt laks og aioli
Spyd m. grillet oksetyksteg og koldrørt bearnaise
Varmrøget hot wings m.løgkompot
Spicy kødboller i tomatsky
2 slags lufttørret charcuteri
2 slags modne oste
Sprøde radiser m. rygeostcreme og maltkrummer
Oliven i krydderolie
Pesto på bagt peberfrugt
Persille-oliventapenade
Dild syltet agurk
Saltbagte kartofler m. sesam og mandler
Hummus


MORMORS KØKKEN (min. 10 pers.)

Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat og pocherede pærer samt smørristede kartofler 135,-

Glaceret hamburgerryg m. grøntsagstærte og flødestegte kartofler samt grøn salat 125,-

Beuf Stroganoff m. surt og kartoffelmos 99,-

Gammeldagsoksesteg m. rodfrugter og brasede kartofler 125,-
Beuf bourguignon m. kartoffel  99,-
Mørbradgryde m.  kartoffelmos 95,-